DIENSTVERLENING

THUIS IN DUITSLAND & OOST-EUROPA

Veelzijdige specialist

Transporteren is vooral organiseren. En juist dat is onze specialiteit.
Wij zorgen ervoor dat retailketens in Duitsland en Oost-Europa kunnen vertrouwen op perfect op tijd geleverde producten. Het logistieke vraagstuk van onze opdrachtgevers is ons vertrekpunt.

Klantgericht

We kennen de markt en de markt kent ons. Vaak halen we producten rechtstreeks bij de kweker. Daarmee ontzorgen we onze klant, maar het betekent ook dat we controle houden over het hele traject. Dat komt de kwaliteit en betrouwbaarheid van de levering alleen maar ten goede.

Alles onder controle

Onze planners zijn zeer ervaren en weten alles van de transportbranche en de markt van de sierteelt. Via boordcomputers in de trucks houden ze continu een vinger aan de pols. Ze weten altijd waar een transport zich bevindt en lossen eventuele problemen razendsnel op.

Concurrerende prijzen

Koeltransport Aalsmeer heeft zich gespecialiseerd in transport naar Duitsland en Oost-Europa. Daardoor kunnen we zorgen voor volume en een optimale belading. En dat zorgt, behalve voor een hoge leverbetrouwbaarheid, ook voor een concurrerende prijsstelling.

Aalsmeer en Bemmel

Koeltransport Aalsmeer werkt doelbewust vanuit twee vestigingen. Aalsmeer is al bijna anderhalve eeuw het centrum van de Nederlandse sierteelt. En Bemmel ligt zeer gunstig aan de Duitse grens. Ideale locaties dus voor een gespecialiseerde logistieke onderneming als de onze.

Betrouwbaar

Vaak halen we producten rechtstreeks bij de kweker. Daarmee ontzorgen we onze klant, maar het betekent ook dat we controle houden over het hele traject. Dat komt de kwaliteit en betrouwbaarheid van de levering alleen maar ten goede. We kennen de markt en de markt kent ons!

Heeft u operationele vragen?